Spaissari Mel B:n tytär on upea bikinikaunotar – nuorten uusi trendsetter?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Spice Girls -yhtyeen jäsenenä 1990-luvulla maailmanmaineeseen noussut Mel B ei ole tunnettu perheenäitinä. Hän tuli kuitenkin aikoinaan raskaaksi juuri supersuositun tyttöbändinsä Spiceworld Tour -maailmakiertueella, ja raskaus johti avioliittoon tanssijapoikaystävä Jimmy Gulzarin kanssa.

View this post on Instagram

We out here

A post shared by Phoenix Brown (@phoenixisphoenix) on

Vauhdikkaan ja lyhyeksi jääneen avioliiton alkuvaiheessa Mel B synnytti Phoenix Chi Gulzari -tyttärensä, josta pari kävi myöhemmin kiivaan huoltajuustaistelun.

Nykyisin Phoenix Chi Gulzar on upea 19-vuotias kaunotar, joka osallistuu usein äitinsä kanssa julkkisjuhliin ympäri maailmaa. Phoenix on parhaillaan mahdollisesti muodostumassa nuorten uudeksi roolimalliksi.

View this post on Instagram

lickin’ in Miami

A post shared by Phoenix Brown (@phoenixisphoenix) on