Ihmiset ovat huvittuneet kokkailuvideosta – kananrintafileet näyttävät naisen sukuelimiltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Facebookissa kiertää parhaillaan viraalina video, jolla näytetään herkullisten täytettyjen kananrintafileiden valmistamista. Cordon Bley Deluxe -video on kerännyt muutamassa päivässä 29 miljoonaa katselukertaa. Syy ei kuitenkaan ole reseptissä.

Ihmiset ovat huomanneet, että ruoanvalmistusvideo saa poikkeuksellisen kaksimielisiä ajatuksia mieleen. Kananrintafileet näyttävät ihmisten mukaan vaginoilta. Kun videolla näkee ruoan sijaan sukupuolielimen, ei mielikuvaa pysty enää poistamaan.

Resepti on varmasti herkullinen. Ainakin se on jäänyt monen videon katsojan mieleen. Mitä olet itse mieltä videosta?

Cordon Bleu Deluxe

Cordon Bleu Deluxe! Tenderly split down the middle 🧐 🐓

Publiée par Chefclub Network sur Jeudi 28 mars 2019