Mikä seksipommi! Halle Berry julkaisi nuoruuden bikinikuvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Oscar-voittaja Halle Berryä ei välttämättä uskoisi 52-vuotiaaksi. Ikäistään nuoremmalta näyttävä tähti on pysynyt nuorekkaana myös muilla tavoilla. Suprtähti esitteli äskettäin selkärankansa kohdalla kulkevaa köynnöstä esittävää tatuointia Instagramissa julkaisemassaan topless-otoksessa.

View this post on Instagram

Old school jungle boogie, part II. #TBT

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Nyt takavuosien seksisymboli on julkaissut verkossa kuvan itsestään nuorempana. Nuoruuskuvassa hän poseeraa bikinissä.

Monipuolisen uran tehnyt Halle Berry muistetaan niin X-Men -supersankarielokuvista, Oscar-palkitusta Monster’s Ballista kuin pahasti flopanneesta Catwoman-elokuvasta. Tänä vuonna tähti nähdään John Wick: Chapter 3 -elokuvassa.