Leigh-Anne Pinnock bikinimallina – vartalo kuin supermalleilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Little Mix -tyttöbändi voitti aikoinaan X Factor -ohjelman kahdeksannen tuotantokauden Tulisa Contostavlosin avustuksella. Yhtye ei onnistunut nousemaan supersuosioon, mutta yhtyeen brunette kaunotar Leigh-Anne Pinnock jäi julkisuuteen.

Viime päivinä tyttöbändin kaunotar on julkaissut itsestään upeita mallikuvia sosiaalisessa mediassa, jossa hän esittelee muun muassa Signature-bikineitään. Pinnock ylistää vuolaasti muun muassa tuotteen materiaalia, mikä onkin ymmärrettävää hänen asemassaan.

Little Mix -yhtyeen jäseniä ovat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Leigh-Anne Pinnock ja Jade Thirwall. Tyttöbändin voiton jälkeen he julkaisivat pian Cannonball-debyyttisinglensä. Suosittu yhtye esitti X Factor -ohjelmassa lukuisia hittikappaleita kuten E.T, If I Were a Boy, Telephone ja Don’t Stop The Music.