Antti Tuiskun hurja tempaus onnistui: ”Repikää siitä ja voi tehä perässä!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan pitkällä tauolla musiikkiuraltaan oleva suosikkilaulaja Antti Tuisku on viettänyt jo pitkään Espanjassa, jossa hän on saanut ladata akkujaan kunnolla. Nyt niitä on kuitenkin vaihteeksi myös tyhjätty ylimääräisestä energiasta, sillä Tuisku on suoriutunut upeasti hurjasta tempauksesta.

Poptähti päätti nimittäin osallistua urheilutapahtumaan, jossa pyöräiltiin ensin peräti 90 kilometriä ja sen päälle juostiin vielä puolimaraton. Ja kaiken tämän Tuisku onnistui tekemään selvästi alle viiteen tuntiin.

– Saako huutaaaaaa!!?? Oon ehkä onnellisin tyyppi tällä hetkellä! 90km pyöräily ja 21,1km juoksu yhteisaikaan 4h40min30s! Repikää siitä ja voi tehä perässä! Suomen kovin poptähti on kovemmasa keikkakunnosa ku koskaan – sit ku se hetki koittaa! WÄÄÄÄÄÄÄ!!!! SEKOON!, Antti Tuisku kirjoitti kuvansa yhteydessä.