Kalastusreissun karu päätös – lihasyöjäbakteeri iski käteen

Ohhoh! · Stara.fi

Yhdysvalloissa kohistaan parhaillaan tapauksesta, jossa floridalaisen miehen kalastusreissu päättyi Tampassa sijaitsevaan sairaalaan ikävällä tavalla. Hän taisteli nimittäin hengestään saatuaan Meksikonlahdeella kalastusreissulla käteensä tartunnan lihansyöjäbakteerin.

Hyvin harvinainen hengenvaarallinen tartunta iski Mike Waltonin käteen lauantaina noin 20 mailia Yhdysvaltojen rannikolta, kun kalastusvälineen koukku läpäisi vahingossa hänen ihonsa. Miehen itsensä mukaan koukku oli pieni ja että sama oli tapahtunut hänelle satoja kertoja aiemminkin.

Käteen tullut haava ei kuitenkaan parantunut, joten mies haki siihen hoitoa sairaalasta. Lääkäri määräsi antibiootteja, jotka eivät kuitenkaan auttaneet. Käsi paisui ja seuraavana aamuna kädessä oli kuplamaisia paiseita. Sitten käsi muuttui mustaksi ja mies palasi kiireesti sairaalaan. Nyt käden bakteeritartunta on saatu ABC-uutisten mukaan hallintaan.