Mestarillinen tatuointi on kuin elävä kuva – tästä on vaikea panna paremmaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen, virolainen, espanjalainen ja saksalainen tatuoija ovat yhdistäneet voimansa yhden valtavan tatuoinnin työstämiseen. Lopputuloksena syntyi miltei elävältä näyttävä ja maailmalla runsaasti huomiota herättänyt fotorealistinen hirviöpelle.

Hendrick Schönenbergin selkään tehty verinen klovni näyttää irvistävän miehen liikkuessa. Tatuointia työstivät Saksan Münchenin Mori Occultum -tatuointiliikkeessä suomalaistaustainen Torsten Malm, virolainen Kätlin Malm, espanjalainen Adrian Ciercoles ja saksalainen Morier Seror.

– Me neljä olemme olleet ystäviä jo jonkin aikaa ja ajattelimme, että isomman projektin yhdessä työstäminen olis upea kokemus. Kauhupellen tekeminen oli kuitenkin asiakkaan toive, Malm kertoo Ladbible-sivustolle.

Kuvan suunnitteleminen kesti yhden päivän ja varsinainen tatuoiminen kaksi 10-tuntista päivää. Asiakas antoi tatuoijille runsaasti taiteellista vapautta. Kätlin kertoo nelikon olevan erityisen tyytyväinen siihen että kuva näyttää yhden taiteilijan tekemältä.

– Meillä neljällä on mahtava kemia ja työskentelemme yhdessä kuin hyvin öljytty kone. Odotamme innolla seuraavaa yhteistyöprojektia, Kätlin kuvailee.

 

💉 🤡 COLLABORATION! 4 artists 2 days.Artists Torsten Totti Malm Moriel El Mori Seror Adrian Ciercoles Tattoo Artist Kätlin Malm

Publiée par Kätlin Malm sur Lundi 8 avril 2019