Internetin julkkiskissa Grumpy Cat on kuollut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisen median suurimpiin eläintähtiin lukeutuva Grumpy Cat on kuollut. Grumpy Cat, oikealta nimeltään Tardar Sauce, oli menehtyessään 7-vuotias.

Kissatähden kuolemasta uutisoitiin sen virallisella Twitter-tilillä. Grumpy Catin kerrotaan menehtyneen virtsatieinfektion aiheuttamiin komplikaatioihin ammattilaisilta saamastaan hoidosta huolimatta. Kissa kuoli rauhallisissa merkeissä omistajansa, Tabatha Bundesenin sylissä 14. toukokuuta.

– Grumpy Cat oli vauvamme ja rakas perheenjäsenemme. Sen lisäksi se auttoi miljoonia ihmisiä ympäri maailman hymyilemään jopa kovina aikoina, tiedotteessa kerrottiin.

Aina yrmeältä näyttävä Grumpy Cat nousi kuuluisuuteen vuonna 2012 Tabathan veljen jaettua sen kuvan Redditissä. Samaistuttavasta lyhytkasvuisesta kissasta tuli nopeasti lukuisten meemien aihe. Suosion myötä kissa tuotti omistajilleen rahaa kymmenien miljoonien dollarien edestä.