Juice-elokuvan ohjaaja työstää englanninkielistä komediaa Yhdysvalloissa

Elokuvat · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa on työstetty kevään aikana suomalaisen yhtiön tuottamaa englanninkielistä teinikomediaa. Supercool-nimisen komedian taustalla on viimeksi Juice-elokuvan tuottanut Yellow Film & TV.

Supercool kertoo nörttiystävyksistä Neilistä ja Gilbertistä, joiden elämä muuttuu yllättäen todeksi muuttuvan toiveen seurauksena. Elokuvan ohjaa Teppo Airaksinen ja sen ovat käsikirjoittaneet Olli Haikka sekä Ali Moussavi.

4,9 miljoonan euron budjetilla toteutettavan Supercoolin päärooleissa nähdään Katastrofikytät ja Valekytät -tähti Damon Wayans Jr., Jake Short ja Miles J. Harvey. Lokakuussa ensi-iltansa saavan elokuva kuvattiin Elokuvauutiset.fi-sivuston mukaan Alabamassa maalis-huhtikuussa.

Ohjaaja Teppo Airaksinen ohjasi viimeksi Juice Leskisestä kertovan Juice-elokuvan. Riku Niemisen ja Iida-Maria Heinosen tähdittämä elämänkertaelokuva sai ensi-iltansa joulukuussa 2018.