Masturbointikielto etenee Yhdysvalloissa: ”Siemennestettä vain vaginaan”

Ohhoh! Terveys · Stara.fi

Ympäri maailmaa kohistaan parhaillaan Yhdysvalloissa käynnissä olevasta kehityksestä, jossa naisten oikeuksia omaan kehoonsa poljetaan enemmän kuin vuosikymmeniin. Esimerkiksi Georgian ja Alabaman osavaltiot ovat nimittäin kiristäneet merkittävästi aborttilakejaan.

Masturbointilaki

Uusien aborttilakien myötä parhaillaan on etenemässä myös miehille tarkoitettu laki, joka kieltää miesten masturboinnin ja määrää luvattomasti masturboineelle 100 dollarin sakon. Perusteena on syntymättömän lapsen vahingoittaminen ja elämän pyhyyden loukkaaminen, sillä siemenneste kuuluu lakiesityksen mukaan vain vaginaan.

Alunperin kieli poskessa esitetyksi aborttilakien vastavedoksi tarkoitettu Man’s Right to Know Act -lakialoite on nyt yllättäen ottanut aidosti tuulta alleen Teksasin osavaltiossa.

Mikäli nyt edennyt Jessica Farrarin laatima lakialoite hyväksyttäisiin, saisivat miehet jatkossa masturboida luvallisesti vain valvotuissa olosuhteissa hyväksytyissä terveydenhoidon laitoksissa. Lisäksi lakiesityksessä esitetään masturbointiavustajien rekisteriä ja siemennesteen varastointia tulevaa tarvetta varten.