Uusi huvipuisto kohahduttaa – Prinsessa Dianan kuolemasta makaaberi nähtävyys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Prinsessa Diana kuoli auto-onnettomuudessa 31. elokuuta 1997. Nyt maailmaa kohahduttanut onnettomuus on muutettu teemapuiston nähtävyydeksi Yhdysvaltojen Tennesseessä. Tennesseehen avattava National Enquirer Live! on tabloidilehti National Enquireria juhlistava teemapuisto.

Puiston vetonaulojen teemana ovat tosielämän kohu-uutiset, kuten O.J. Simpsonin oikeudenkäynti ja Kennedyn salamurha. Yksi etukäteen eniten kohua herättäneistä kohteista liittyy prinsessa Dianan kuolemaan. Vieraiden kerrotaan pääsevän vierailemaan prinsessan viimeisten hetkien ja onnettomuuspaikan tarkassa 3D-jäljennöksessä.

Vieraat pääsevät myös tutustumaan kuolemaan liittyviin lukuisiin salaliittoteorioihin. Vetonaulan kehitellyt Robin Turner kuitenkin vakuuttaa Daily Beast– lehdelle sen olevan hyvällä maulla toteutettu. Vieraat eivät joudu esimerkiksi katselemaan lähikuvia Dianan ruumiista.