Kim Kardashian rekisteröi kuopuksensa nimen – aikoo käyttää osana liiketoimintaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkisperhe Kim Kardashianin ja Kanye Westin neljäs lapsi sai nimekseen Psalm West. Sijaissynnyttäjän avulla maailmaan saapunut poikavauva on nyt virallisesti osa Kardashianien imperiumia bisnesmaailmassa.

Kim Kardashian on rekisteröinyt Psalm West -nimen tavaramerkiksi. Sitä voidaan tulevaisuudessa käyttää viihdetoiminnan lisäksi kosmetiikkabisneksessä, probiooteissa, lasten leluissa, vauvatarvikkeissa, huonekaluissa ja elintarvikkeissa. TMZ:n mukaan lasten nimien rekisteröiminen on normaalia toimintaa Kardashianeille.

Kim Kardashianilla ja Kanye Westillä on nyt viisivuotias North, kolmevuotias Saint, 1,5-vuotias Chicago ja muutaman viikon ikäinen Psalm. Pienen poikavauvan Raamattuun viittaava nimi on saanut runsaasti palautetta sekä puolesta että vastaan. Psalmit tarkoittavat lauluja, joiden avulla voi ylistää ja rukoilla.