Ice-T oli ampua kuriirin – luuli tunkeilijaksi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan räppäri ja näyttelijä Ice-T on omien sanojensa mukaan ollut vähällä tappaa kotonaan vierailleen kuriirin. Hän oli luullut Amazonin pakettia toimittanutta miestä luvattomaksi tunkeilijaksi.

Ice-T avautui välikohtauksesta Twitterissä. Hänen mukaansa Amazonin pitäisi varustaa kuriirinsa vaatekappaleilla, josta paljastuisi millä asialla he ovat liikkeellä. Räppäri ei ole vihainen työntekijöille, ainoastaan huolestunut heidän turvallisuutensa puolesta.

– Viesti Amazonille: Nyt kun tavalliset ihmiset toimittavat tilauksianne, heillä pitäisi ehkä olla liivit joissa lukee ”Amazon-toimitus”. Melkein ammuin tyypin joka hiippaili kotini pihalla eilen illalla, Ice-T avautui.

Räppärin viestiin vastasi Amazonin varakehitysjohtaja Dave Clark. Hänen mukaan lähettitoimintaa kehitetään jatkuvasti ja yhtiö rakastaa sekä Ice-T:tä että kuriirejaan.