Alessandra Ambrosion rantakuvat eivät jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio jätti taannoin jäähyväisensä Victoria’s Secret -enkelinä, ja sen jälkeen hän on lähinnä lomaillut ja juhlinut ympäri maailmaa. Hän on viime aikoina lomaillut sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa aktiivisesti.

View this post on Instagram

That Friday Feelin’ 💫

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Aktiiviuransa lopettamisen myötä Alessandra ei ole kuitenkaan lopettanut kokonaan poseeraamistaan, sillä hän on edelleen aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Nyt Alessandra nähdään poseeraamassa rannalla yhdessä ystävänsä Inge Fonteynen kanssa.

View this post on Instagram

Shine eye Gal ✨☽❍☾✨ #GALacticSun #GALaxiaglow

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

View this post on Instagram

à la mer ⚓️

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

View this post on Instagram

Wednesday , am I right !? ✨💭

A post shared by Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio) on

Alessandra Ambrosio on yksi niistä Victoria’s Secret -brändin enkeleistä, jotka muistetaan suosituista muotinäytösspektaakkeleista jo vuosien takaa. Tällä hetkellä näytöksissä on mukana paljon todella nuoria ja uusia kasvoja, joille Ambrosio antoi nyt eläköityessään enemmän tilaa loistaa.