Naisen jalkovälistä putosi huumeita – väitti toisen omistamaksi

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen nainen oli istunut perheriidan päätteeksi taksissa, kun paikalle oli saapunut poliisiviranomaisia. Vero Beachilla äitinsä kanssa sanaharkkaan joutuneen naisen oikeassa sieraimessa oli valkoista jauhetta. Poliisi huomasi tämän.

Viranomaisen pyysi taksissa istunutta Kristen Szatmarya nousemaan ulos ajoneuvosta. 34-vuotiaan naisen shortsin lahkeesta putosi naisten intiimituote, jonka jälkeen kadulle ilmestyi valkoista jauhetta sisältänyt pussi. Szatmary vakuutteli viranomaisille, että pussi ei ollut hänen. Nainen kertoi ainoastaan säilyttäneensä sitä – vaginassaan.

Pussissa ollut jauhe osoittautui ekstaasiksi. Viranomaiset pidättivät Szatmaryn ja hän on tällä hetkellä vankilassa 5.000 dollarin suuruista takuusummaa vastaan, The Smoking Gun uutisoi.