Emily Ratajkowski täytti vuosia – kiitokseksi sykähdyttävä bikinikuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman kärkikaartin supermalleihin jo vuosien ajan lukeutunut Emily Ratajkowski on tällä hetkellä yksi suosituimmista bikinimalleista upean mallivartalonsa ansiosta. Hän on erittäin suosittu catwalkien lisäksi myös sosiaalisessa mediassa, jossa miljoonat seuraavat häntä.

Nyt Emily on juhlinut syntymäpäiviään ja saanut luonnollisesti suuren määrän onnitteluita myös sosiaalisen median välityksellä. Hän päätti ystävällisesti kiittää saamistaan onnitteluista samassa foorumissa julkaisemalla upean bikinikuvan Instagramissa. Hän kiittää fanejaan poseeraamalla asiaan kuuluvasti niukoissa bikineissä.

28-vuotias Emily Ratajkowski on toiminut myös näyttelijänä, sillä hän tähdittää Cruise-elokuvaa. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Gone Girl -elokuvassa ja koomikko Amy Schumerin käsikirjoittamassa I Feel Pretty -elokuvassa pienemmissä sivurooleissa. Cruise-elokuvassa Ratajkowski pääsi naispääosaan.