Miss Hämeenlinna 2019 on Iida Hynnilä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Hämeenlinna 2019 kruunattiin sunnuntaina Scandic Aulangossa järjestetyssä finaalissa. Voittajaksi valittiin Iida Hynnilä, joka on siis Miss Hämeenlinna 2019. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin Essi Pohjola ja toiseksi perintöprinsessaksi Emilia Aronen. Yleisön suosikki oli Jenna Lehtimäki.

Finaalissa esiintyi tankotanssitaiteilija Henriikka Roo, joka nähdään syksyllä televisiossa Fort Boyard -ohjelmassa. Yllätysesiintyjänä nähtiin lisäksi kuusivuotias Aino, joka voitti finaalissakin nähdyllä esityksellä pronssia tankotanssin SM-kisoissa.

Finalistien joukosta valittiin myös yksi finalisti myöhemmin kesällä järjestettävään Face of Beauty International Finland kilpailuun, jonka voittaja lähtee edustamaan Suomea kansainvälisiin kauneuskilpailuihin ulkomaille. Valittu kaunotar oli Iida Hynnilä.

Miss Hämeenlinna 2019 Iida Hynnilä

Kuva: Studio 45 / Nico Engström

1. perintöprinsessa Essi Pohjola

Kuva: Studio 45 / Nico Engström

2. perintöprinsessa Emilia Aronen

Kuva: Studio 45 / Nico Engström

Yleisön suosikki Jenna Lehtimäki

Kuva: Studio 45 / Nico EngströmHiukset New Hairstore Goodman

Meikki Beauty by Laura Siemek

Rusketus Vita Liberata

Kuva Studio 45/Nico Engström

Kuvauspaikka Scandic Aulanko