KISS kruunasi Hyvinkään Rockfestin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kolmipäiväinen Rockfest sai ansaitsemansa päätöksen sunnuntai-iltana, kun legendaaarinen KISS-yhtye jyrisi tuhansien katsojien edessä päälavan viimeisenä artistina. Kello 23.00 soittonsa aloittanut yhtye jatkoi osuuttaan maanantain puolelle aamuyhteen saakka.

Kuva: Atro Anttila, Rockfest

Hyvinkään lentokentällä 7. – 9. kesäkuuta järjestetyn Rockfestin muita yhtyeitä olivat sunnuntaina Lordi, Ugly Kid Joe ja Def Leppard sekä The Ocean, Temple Balls, Rytmihäiriö, The 69 Eyes, Oceanhoarse, Rock Camp, Stam1na, Kotiteollisuus ja Sara.

Kuva: Atro Anttila, Rockfest

Kaikkiaan Rockfest keräsi Hyvinkään lentokentälle kolmen päivän aikana noin 20.000 hengen päivittäisen kävijämäärän. Kolmatta kertaa järjestetty Rockfest on lunastanut paikkansa Suomen festivaalikesässä. Hyvinkään lentokentälle nousi lukuisten esiintymislavojen lisäksi rockintäyteinen ravintolamaailma sekä satoja vieraita palveleva leirintäalue.

Kuva: Atro Anttila, Rockfest