Teinipoika varasti uhanalaisen apinan eläintarhasta – hylkäsi hotelliin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen teini on myöntänyt syyllistyneensä epätavalliseen rikokseen. Hän varasti Kaliforniassa sijaitsevasta eläintarhasta harvinaisen puoliapinan. 19-vuotias Aquinas Kasbar oli murtautunut Santa Anan eläintarhaan voimaleikkureilla.

Hän varasti tarhasta Isaac-nimisen rengashäntämakin. 32-vuotias Isaac on lajin vanhin vankeudessa elävä edustaja Yhdysvalloissa. Kasbar piti rengashäntämakia hotellihuoneen laatikossa vailla ilmanvaihtoa. Lopulta hän hylkäsi eläimen ja jätti paikalle lapun, jossa kertoi sen olevan eläintarhan omaisuutta.

Kasbaria syytetään uhanalaisen lajin varastamisesta. CNN:n mukaan häntä saattaa odottaa teostaan enintään vuoden vankeusrangaistus ja 100 000 dollarin sakkorangaistus. Rengashäntämaki Isaac selvisi koettelemuksesta hengissä ja voi hyvin.