Rob Kardashianin uusi rakas on seksiä tihkuva laulajatar

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuudesta hiljaiseloa pitänyt Rob Kardashian on aloittanut deittailun uudestaan. Mies on kaiketi toipunut oikeustaiteluja vaatineesta erosta Blac Chynan kanssa. Nyt hän hehkuttaa 32-vuotiasta Natti Natasha -laulajakaunotarta.

Dominikaanisesta tasavallasta kotoisin oleva Natti Natasha on saavuttanut suosiota Reggaeton ja Bachata -musiikkibisneksessä. Natasha julkaisi Twitteriin paljastelevan otoksen, jonka Rob Kardashian jakoi edelleen tervehdyksen kera. Natti Natasha jakoi puolestaan videon Rob Kardashianin Dream-tyttärestä.

Natasha Natti on sanonut olevansa Youtuben katsotuin nainen. Hänen musiikkivideoitaan on katsottu yhteensä 92 miljoonaa kertaa. Rob Kardashian ei ole viihtynyt julkisuudessa Blac Chynan eron jälkeen.