Lapin luksuskohdetta ihaillaan maailmalla – maailmantähtien pakopaikka

Lux Matkailu · Stara.fi

Suomi on ollut jo parin vuoden ajan varsinainen median lemmikki maailmalla, sillä itsenäisen Suomen satavuotisjuhlat nostivat maamme uniikit matkailukohteet mediahuomion keskipisteeksi. Nyt on ollut vuorossa arvostettu Conde Nast Traveller, joka esittelee Lapin luksuskohde Octolan.

Kuva: Octola

Maailmantähtiä ja kuninkaallisia majoittanut Octola on vain reilut puoli vuotta sitten joulukuussa 2018, mutta se on saanut lentävän lähdön saadessaan vieraakseen muun muassa Monacon prinssi Albertin. Valtavan yksityisalueen keskellä sijaitseva luksuskohde tarjoaa vierailleen täydellisen yksityisyyden, ellei asiakas itse halua kertoa lomakohdettaan.

Yrittäjä Janne Honkanen kertoi matkailumedialle, että yritys voi valikoida asiakkaitaan etukäteen, sillä kaikkia ei edes haluta paikalle. Neljän huoneen majoitus keskellä Lapin paratiisimaista maisemaa maksaa jopa 10.000 euroa yöltä.

Kuva: Octola
Kuva: Octola