Britannian vanhin kuoli 112-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdistyneen kuningaskunnan vanhin henkilö, Grace Jones, täytti viime vuonna 112 vuotta. Hänen tyttärensä on vahvistanut Grace Jonesin nukkuneen pois perjantaina. Nainen muistetaan hänen huumorintajuisesta luonteestaan.

BBC:n mukaan Grace Jones saavutti viime vuoden elokuussa maansa vanhimman henkilön tittelin. Tällöin hän paljasti pitkän iän salaisuudeksi viskin. Grace Jonesin 81-vuotias tytär Deidre McCarthy kertoo naisen kuolleen kotonaan.

Amazin Grace -lempinimellä tunnettu Liverpoolissa asuva tervaskanto nautti viskipaukkunsa joka ilta 62 vuoden ajan. Eli hän aloitti tapansa ollessaan 50-vuotias vuonna 1956. Kahdesta maailmansodasta selvinnyt nainen oli syntynyt vuonna 1906. Hän kertoi viime vuonna tuntevan olonsa 65-vuotiaaksi.

– Älä murehdi!, Grace Jones antoi ihmisille neuvoksi.