Kikkelikuva Barcelonasta – Duudson-Jukka pilaili Espanjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmaa valloittaneista Duudsoneista tunnetuksi tullut Jukka Hilden ja hänen kihlattunsa Chachi Gonzales saavat lähiaikoina perheenlisäystä. Julkkispari paljasti Suomen vierailunsa yhteydessä, että lapsi tulee syntymään Suomessa, jotta hän saa Suomen kansalaisuuden.

View this post on Instagram

CAPTION THIS ?! #kikkeli

A post shared by jukka hilden (@jukkadudeson) on

Parhaillaan Jukka viettää aurinkoista alkukesää Espanjan Barcelonassa, jossa hän on nauttinut olostaan muun muassa SB Glow -hotellin kattoterassin uima-altaalla. Samalla hän päätti hieman pilailla tavoilleen uskollisena, joten hotellin vieressä sijaitseva fallosmainen pilvenpiirtäjä sai toimittaa hänelle ”kikkelin” virkaa.

Kaksi vuotta seurustelleet Jukka ja Chachi asuvat nykyisin Los Angelesissa. Hildenillä on kaksi lasta edellisestä avioliitostaan, mutta 23-vuotiaalle Gonzalesille lapsi on ensimmäinen.