Jenni Vartiainen raskaana – vauvamasu somekuvassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen menestyneimpien naisartistien joukkoon lukeutuva Jenni Vartiainen on raskaana. Hän julkaisi odotuskuvan Instagramiin ja sai runsaasti onnitteluja.

Helmikuusta saakka tauolla ollut Jenni Vartiainen on matkustellut maailmalla koko alkuvuoden. Hänen viimeisimmät otoksensa ovat Yhdysvaltain paratiisimaisesta Havaijin osavaltiosta. Jenni Vartiainen esittelee tuoreessa kuvassa söpösti pyöristynyttä vauvamasua.

Hän kommentoi kuvaa sydän-emojilla ja babyonboard-hashtagilla. Suomalaiset eturivin artistit ja fanit ovat onnitelleet 36-vuotiasta Jenni Vartiaista esikoisen saapumisesta. Hän ei ole paljastanut enempää tietoja yksityiselämästään.

View this post on Instagram

❤️ #babyonboard #happiness

A post shared by Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) on

View this post on Instagram

A girl has no name

A post shared by Jenni Vartiainen (@jennivartiainenofficial) on