11-vuotias iski murtovarasta machetella päähän – tosielämän Yksin kotona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmanlaajuiseksi hitiksi aikoinaan nousseessa Yksin kotona -elokuvassa kotonaan yksin ollut pikkupoika taistelee murtovarkaita vastaan monin keinoin. Nyt Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa on sattunut tapaus, joka hakee vertaistaan takavuosien komediahitistä. 11-vuotias poika nimittäin hyökkäsi murtovarkaita vastaan.

Perjantaina yksin kotona ollut poika joutui murtovarkauden uhriksi. Ikkunasta asuntoon tunkeutunut aseistettu varas pakotti pojan makuuhuoneen kaappiin. Miehen poistuttua makuuhuoneesta poika pääsi ulos kaapista ja kaivoi esiin suuren machete-veitsen, Orange Countyn poliisi tiedottaa.

Pojan onnistui tämän jälkeen lyödä murtovarasta veitsellä päähän, vaikka murtovaras potkaisi häntä vatsaan. Lopulta pienen kamppailun jälkeen murtovaras kahmi mukaansa television, PlayStationin ja muutaman muun esineen. Hän huomasi kuitenkin vuotavan verta päästään, jolloin varas jätti saaliinsa ja pakeni paikalta.

Poika soitti poliisille, joka ilmoitti alueen sairaaloille tapauksesta. Lopulta 19-vuotias murtovaras Jataveon Dashawn Hall meni sairaalaan, jonka henkilökunta ilmoitti asiasta poliisille. Nyt mies saa syytteet muun muassa murtovarkaudesta, kidnappauksesta ja lapsen pahoinpitelystä.