Mies kosi tyttöystävää Big Macilla – mautonta vai kaunista?

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Unohda mielitietyn kosiminen arvokkaan kynttiläillallisen merkeissä. Eräs nimettömänä pysyttelevä mies on kosinut tyttöystäväänsä pikaruoalla. Facebookin Optimistic or Pessimistic -ryhmässä jaetussa kuvassa vihkisormus on upotettu McDonald’sin hampurilaisen sämpylään.

Daily Mailin mukaan kuvan oli jakanut nimeämättömän kosijan tyttöystävä.

Kuva herätti runsaasti huomiota ja keräsi yli 11 000 kommenttia. Ihmisten suhtautuminen McKosimiseen vaihteli raivostuneesta huvittuneeseen.

Kommenteissa myös pohdittiin muun muassa sitä, saiko nainen pitää burgerin mikäli hän vastasi kieltävästi. Joku puolestaan mietti, miksi sulhanen ei käyttänyt sipulirengasta sormuksena. Jäi epäselväksi, suostuiko nainen antamaan kätensä poikaystävälle.