Virkatut bikinit ovat nyt muotia – salarakas antaa maistiaisen tyylistä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Instagram-mallien suosiossa oleva muotitalo Fashion Nova on lähettänyt useille tyylin lähettiläille esiteltäväksi virkatut bikinit. Sipulipussia muistuttavat ranta-asut ovat ainakin salarakkaiden Lani Blairin ja Aubrey O’Dayn mieleen.

Lani Blair esitteli oman versionsa virkatuista bikineistä jo aiemmin. Nyt joukkoon astuu muhkeilla muodoilla varustettu laulajatar Aubrey O’Day. Hänen yllään opn valkoiset lankabikinit.

Virkatut bikinit sopivat ainoastaan auringon ottamiseen, emmekä usko niiden kestävän vedessä polskuttelua. Kauniit pitsikuviot toistuvat nyt myös kesämekoissa ja muiden aurinkoiseen vuodenaikaan sopivien vaatteiden yksityiskohdissa. Aubrey O’Day on tullut tunnetuksi myös Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan, Donald Trump Jr.:n salarakkaana.

View this post on Instagram

how many out there just like me? @fashionnova

A post shared by Aubrey O'Day (@aubreyoday) on