Adele sekosi Spice Girlsin keikasta – kuin pikkutyttö fanittamassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin artisteihin taannoin noussut Adele kertoi äskettäin avioliittonsa Simon Koneckin kanssa päättyneen kaikessa hiljaisuudessa lähes yhdeksän kuukautta ennen kuin tapaus tuli julkiseksi. Adele työstää parhaillaan neljättä studioalbumiaan vuosien julkaisutauon jälkeen.

View this post on Instagram

Oiii last time I saw the Spice Girls at Wembley was 21 years ago! Tonight with my nearest and dearest i cried, laughed, screamed, danced, reminisced and fell back in love with my 10 year old self. It’s no secret how much I love them, how much they inspired me to run for my life and never look back. I finally got to meet Ginger, I got drunk with the girls and quite frankly I can’t believe how far I’ve come 😂 thank you for the madness I get to live, I couldn’t have got here without you 5 BRITISH legends! I love you! ❤️

A post shared by Adele (@adele) on

Nyt Adele on tunnustautunut valtavan suureksi Spice Girlsin faniksi, eikä tosiaan piilotellut sitä sosiaalisessa mediassa. Hän nimittäin taantui kuin pikkutytöksi päästessään mukaan Spice Girlsin konserttiin Lontoon Wembleyn areenalle.

Somessa julkaisemissaan videoissa Adele hihkuu innosta, tanssii ja laulaa yhtyeen hittejä. Lopulta supertähti pääsi myös tapaamaan Spice Girlsin idoleitaan henkilökohtaisesti konsertin virallisissa jatkobileissä. Kuvista on vaikea sanoa ovatko enemmän innoissaan Spaissarit vai Adele.

View this post on Instagram

Selfie with @adele gorgeous lady!

A post shared by emmaleebunton (@emmaleebunton) on

Uusimmat