Sara Siepin villit bikinibileet – kaunottaret porealtaassa synttärijuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomena suomalaisten suosikiksi noussut Sara Sieppi palasi äskettäin Filippiineiltä Suomeen rankan Selviytyjät-kilpailun jälkeen. Nyt hän on päässyt juhlistamaan jo synttäreitään, sillä Sara täytti viikonloppuna 28 vuotta. Merkkipäivää hän juhli näyttävästi poreallasbileissä Helsingissä.

View this post on Instagram

Onnellisuus!! 💛🧡❤️

A post shared by Sara Sieppi (@sarasieppi) on

Sosiaalisessa mediassa on kerännyt jo tuhansia tykkäyksiä näyttävä valokuva, jossa Sieppi ja hänen naispuolisia ystäviään nähdään juhlimassa synttäreitä Radisson Blu Seaside -hotellin sviitin poreraltaassa. Mukana juhlimassa olivat Siepin lisäksi esimerkiksi Tiktak-yhtyeestä tuttu Petra sekä Shirly Karvinen ja Sabina Särkkä.

– Upgreidasin mun bileet viikon takaisesta viidakosta vähän erilaisiin maisemiin. Ja siis jos joku ei tiennyt, niin synttärit on heti joulun ja juustoburgereiden jälkeen sijalla 3, Sara Sieppi kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Taannoin Sara julkaisi valokuvan, joka on täysin käsittelemätön ja joka muistutti hänen seuraajiaan millainen tyyppi somekuvien filttereiden takaa oikeasti löytyy.

– Mä en osaa poistaa finnejä, kaventaa vartaloa, isontaa tissejä tai kirkastaa silmämunia. Mutta, leikittelen kyllä väreillä ja välillä aika paljonkin. Syy, miks musta tällaisia kuvia ei myöskään nää on se, et mä harvoin näytän tältä, Sara Sieppi kertoi kuvastaan.