Mykistävä peppukavalkadi – Claudia Romanin kurvit eivät jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Viime vuonna Romani nähtiin jopa suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa.

Miamissa asuva kurvikas on viime aikoina kunnostautunut erityisesti takapuolensa esittelemisessä sosiaalisessa mediassa, sillä hänen uhkeat kurvinsa koristavat lukemattomia somekuvia. Romanin italialaislähtöinen takapuoli haastaa helposti Etelä-Amerikasta tulleet latinopeput.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Taannoin Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.