Megadethin Dave Mustaine sairastui syöpään – loppuvuoden keikat peruttu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Trash metal -yhtye Megadethin laulaja David Scott ”Dave” Mustaine on sairastunut kurkkusyöpään. Mies on ilmoittanut Facebookissa yhtyeen peruvan lähes kaikki loppuvuoden keikat. Hän aikoo selättää sairauden.

Kalifornialaisen Megadethin 57-vuotias perustajajäsen Dave Mustaine on ilmoittanut Facebookissa aloittaneensa jo kurkkusyöpään liittyvät hoidot. Mies kertoo, että hän on kohdannut elämässään ennenkin vastoinkäymisiä, joten syöpä on vain yksi muiden joukossa. Hänellä on 90 prosentin parantumismahdollisuus.

– Valmistelemme parhaillaan uutta studioalbumia Kikon, Davidin ja Dirkin kanssa. En malta odottaa, että saatte sen kuunneltavaksenne, mies vielä kehaisee.

I’ve been diagnosed with throat cancer. It’s clearly something to be respected and faced head on – but I’ve faced…

Publiée par Megadeth sur Lundi 17 juin 2019