Poliisilta silmiähivelevä kesäkuva: ”Hengähdyshetki Kallaveden äärellä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen poliisi on kunnostautunut viime aikoina upealla tavalla sosiaalisessa mediassa, jossa se jakaa myös paljon muutakin kuin rikoksiin ja valistukseen liittyvää materiaalia. Nyt vuorossa on ollut Itä-Suomen poliisi, jonka Instagramissa julkaistiin nuoremman konstaapeli Ekon ikuistama maisemakuva.

– Auringonnousun ratsastajat taas tien päällä. Myös rosmoilijoita oli viime yön aikana liikenteessä. Erityiskiitos teille valppaille siviilihenkilöille, jotka pidätte silmänne ja korvanne auki. Olette poliisille korvaamaton apu, kuvatekstissä kerrotaan.

– Teidän havaintojenne perusteellä jäi viime viikollakin poliisin haaviin lukuisia rötöstelijöitä. Luodaan turvallisuutta yhdessä! Onnistunut työtehtävien hoitaminen palkittiin yhden partion osalta pienellä hengähdyshetkellä Kallaveden äärellä, upeissa kesäyön maisemissa.