Intialaiset rakastuivat Vittu-koiraan: ”Olemme kiintyneitä toisiimme”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Intian suurin blogi Humans of Bombay esittelee tavallisten ihmisten kerrottavan arvoisia tarinoita. Äskettäin blogissa on julkaistu Vittu-nimisen koiran tarina. Vittua kehutaan täydelliseksi.

Tarina huvittaa tietysti suomalaisia koiran nimen takia, mikä on alatyylinen ilmaisu naisen sukupuolielimelle ja samalla yleisesti käytetty kirosana. Koiran omistaja kertoo: ”Vittu ja minä olemme todella kiintyneitä toisiimme, ja vaikka lähden sen luota pois sekunniksi, juoksee se heti takaisin luokseni pelätessään, että jätän sen.” Myös kommenteissa lähetetään siunauksia Vitulle.

Kirjoituksessa kerrotaan, että koira on ollut sairas ja kuva on otettu, kun se pääsee ensimmäisen kerran kuukauden jälkeen ulkoilemaan. Poikakoiran omistaja kertoo hänen ja lemmikkieläimensä vahvasta siteestä. Tarina on kaunis, vaikkakin Vittu-koiran nimenä on suomalaisittain ajateltuna härski.