Järjettömät rinnat hankkinut povipommi: ”Vanhat implantit kunniapaikalle kotiin!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saksalainen Martina Big on noussut kuuluisuuteen äärimmäisyyksiin menneen rintojen suurentamisen takia. Nainen haluaa maailman isoimmat rinnat. Tällä hetkellä hänen poveensa mahtuu täytettä yhteensä 40 litraa, eli neljä ämpärillistä.

Hän on kehunut vaarallisen leikkauksen onnistuneen ja nyt naisen rinnoissa on uudet XXL-kokoiset implantit. Niitä voi täyttää nesteellä pikkuhiljaa suuremmiksi ja tilavuus riittää yhdessä rinnassa 20 litraan saakka. Ne on valmistettu hänelle tilaustyönä.

Martina Big on päättänyt säilyttää vanhat 6,5 vuotta hänellä olleet implantit. Nainen kertoo Facebookissa, että asettaa ne kunniapaikalle kotiinsa. Erikoisesta habituksestaan tunnettu nainen kertoo kuulumisistaan sosiaalisessa mediassa.

Here you can see my previous implants. They accompanied me for six and a half years. Therefore they will get a place of…

Publiée par Martina BIG – Malaika Kubwa sur Dimanche 16 juin 2019

אתם לא תאמינו! זה המהפך הכי קיצוני שתראו בחיים 😱 > bit.ly/2BiNV2fצילום: Martina BIG – Malaika Kubwa

Publiée par mako sur Mercredi 6 février 2019