Älä kirjoita näitä asioita deittiprofiiliin – ärsyttävimmät seikat listattiin

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Redditissä on kysytty huonoimpia esittelytekstien osia deittiprofiileissa. Ensimmäiseksi listalle nousee koulutukseksi lisätty: Elämänkoulu. Itsensä kehuminen muita fiksummaksi ei myöskään kannata.

Parisuhdetta deittisovelluksesta etsivät selaavat läpi satoja profiileja. Niistä valtaosa kertoo nauttivansa matkustelusta, viinistä ja ruoasta – kukapa ei nauttisi? Jos yrittää olla kuitenkin hivenen omaperäisempi kehumalla älykkyysosamääräänsä sangen suureksi, saattaa samalla haukkua kaikki muut tyhmiksi.

Kaikki tietävät, että treffailukulttuuri on nykyisin järkyttävää kuraa. Siitä ei kuitenkaan kannata valittaa omassa profiilissaan, vaan optimistisella asenteella voi löytää potentiaalisempia kumppaniehdokkaita. Myös liian tarkat vaatimukset pituuteen ja tuloluokkaan liittyen on monille turn off.

”Ei draamaa!”, saatetaan myös listata profiiliin. Tämä kertoo ainoastaan sen, että henkilön elämässä saattaa olla liikaa sotkuja, joihin ei kannata sekaantua.

What’s the bitchiest, most pretentious/entitled thing someone can have in their online profile? from AskReddit