Frendit-teemakahvila avattiin – kuin astuisi sisään Central Perkiin

Matkailu Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Frendit-komediasarjan päähenkilöt viettivät usein aikaa Central Perk -kahvilassa. Nyt kahvilassa on mahdollista vierailla myös tosielämässä, tosin New Yorkin sijaan Iso-Britannian Manchesterissa.

Manchesterin Primark-tavaratalon yhteyteen on avattu virallinen Frendit-teemakahvila. Se on sisustettu aivan sarjassa nähdyn Central Perkin tavoin, ja kahvilasta löytyy tietenkin myös tuttu sohva jolla Monica, Chandler, Rachel, Joey, Phoebe ja Ross viettivät usein aikaa.

Kahvin ja purtavan ohella kahvilassa myydään Frendit-oheistuotteita, kuten paitoja ja kahvikuppeja. Warner Bros -tuotantoyhtiön kanssa yhteistyössä avattava Central Perk tukee myös kestävää kehitystä. Sen kahvi on eettisesti hankittua ja mukit ovat kompostoitavia.