Saako kaverin exää iskeä? Pidä nämä asiat mielessä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Rakkaus ei katso aikaa tai paikkaa amorin nuolia ampuessaan. Toisinaan saattaa huomata, että tuttavapiirissä on itselleen täydellinen kumppani, jota ei ole aiemmin tullut edes ajatelleeksi. Kyse voi olla jopa rakkaan ystävän entisestä heilasta.

Joku on aina jonkun exä. Silloin kun kokee ihastumisen tunteita oman ystävänsä exää kohtaan, kannattaa muistaa aikuismainen suhtautuminen tilanteeseen. Tosiasia on, että ystävyys voi mennä rakkauden myötä ja henkilön on tavallaan valittava elämänsä suunta sydämensä ääntä kuunnellen.

Ystävä ja exä saattavat olla hyvissä väleissä erosta huolimatta, mutta silti seurustelun aloittaminen voi satuttaa kaveria. Kannattaa myös miettiä, mihin ystävän ja hänen exänsä suhde päättyi. Lisääkö uusi suhde vain draamaa? Voivatko samat ongelmat toistua uudessa suhteessa?

Kaikki syvät suhteet perustuvat avoimelle kommunikoinnille. Ystävän kanssa on keskusteltava aiheesta esimerkiksi kysymyllä, miten ystävä suhtautuisi kaverin aloittaessa seurustelun hänen exänsä kanssa. Selän takana toimiminen on väärin kaikkia kohtaan.

Sanoipa ystävä tilanteesta mitä tahansa, on jokaisen tehtävä omat päätöksensä loppukädessä, Elite Daily uutisoi.