Matkalla Yhdysvaltoihin? Festareilla näet enemmän

Matkailu · Terhi Piiroinen

Oletko käynyt Amerikassa? Tähän kysymykseen on lähes mahdotonta vastata myöntävästi, jos ei ole vieraillut kuin yhdessä Yhdsyvaltojen kaupungissa. Valtavassa maassa on runsaasti erilaisia ja toisistaan poikkeavia kulttuuriympäristöjä, vaikkakin tähtilippu liehuu kaikkialla.

Esimerkiksi New York ja Los Angeles ovat yhtä paljon samanlaisia matkakohteita keskenään kuin Lontoo ja Lissabon. Jos haluaa kokea aidon Amerikan tunnelmia, kannattaa matkustaa kohteisiin, joissa joka jamppa ei ole käynyt. Yksi keino on osallistua kesätapahtumiin.

Viikonloppuloma Blue Ridge Mountainsilla

View this post on Instagram

the roof was blocking the view

A post shared by brooklyn cole (@brooklyncole13) on

Osallistu National Cherry Festival -tapahtumaan

Hyödynnä Miami Hotels Month -alennukset

View this post on Instagram

Que tal aproveitar as ofertas do Miami Hotels Month? De junho a setembro, alguns dos melhores e mais luxuosos hotéis da cidade oferecem aos visitantes e moradores estadias especiais que incluem desde ótimos descontos em diárias, até créditos para serem utilizados em serviços de resort, tratamentos em spas e refeições gratuitas. Aproveite! Veja mais detalhes no blog: www.miamitips.com.br – How about taking advantage of the Miami Hotels Month offers? From June to September, some of the city's best and most luxurious hotels offer to visitors and residents many perks that ranging from special discounts on stays, to credits that can be used in resort services, spa treatments and restaurant meals. Enjoy it! Find out more on the blog: www.miamitips.com.br #miami #miamitips #miamilife #MiamiHotelsMonth #hotels #vacation #miamihotels

A post shared by Miami Tips (@miami_tips) on

Osallistu Los Angelesin ruokafestivaaliin

Osallistu kuumailmapallofestivaaliin Coloradossa

Osallistu Seattlen ulkoilmateatterifestivaaliin

Osallistu OZY Fest -taidefestivaaliin New Yorkissa

Osallistu Atlantan jäätelöfestivaaliin