Mies esitteli silikonilihaksiaan rannalla – kauneusleikkauksiin yli puoli miljoonaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hollywoodissa asuva ja kauneusleikkauksiin koukussa oleva Justin Jedlica on tullut koko maailmalle tutuksi Ken-nukkea muistuttavan ulkonäkönsä ansiosta. Mies on muokannut kehoaan kauneuskirurgian avulla useiden vuosien ajan.

Julkisuudesta hiljaiseloa pitänyt Justin Jedlica on esitellyt viime aikoina ylävartalonsa keinotekoisia lihaksia Instagramin kuvissa. Hän poseeraa monessa otoksessa ilman paitaa ja on kaiketi ylpeä lihaksikkaasta ulkonäöstään.

Hän saavuttaisi luonnollisemman lopputuloksen kuntosalilla käymällä, mutta Jedlicalla on ilmeisesti rahaa toteuttaa unelmiensa vartalon saavuttamisen plastiikkakirurgialla. Jedlica suunnittelee lihasimplantteja itse, joten toimii elävänä mallina tekeleilleen.