Salarakkaan bodysuitin haarakiila kireänä – etustringit tulivat jäädäkseen?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Newyorkilainen Instagram-malli Lani Blair on erikoistunut alusasujen esittelemiseen. Naisen kapea vyötärö ja muhkeat muodot muuttavat vaikka perunasäkin silmiähiveleväksi asukokonaisuudeksi. Nyt hänen yllään on metallinhohtoinen body.

Bodysuit on valkoinen ja läpikuultava metallinhohtoisessa sävyssä. Monen katse kuitenkin kiinnittyy rintavan etumuksen jälkeen asun haarakiilaan, joka on hyvin kapea etustringien tapaan. Haarakiila ei saa olla kovinkaan tiukka tällaisessa asussa, jos haluaa pitää privaatit paikat terveenä.

Kerroimme jo talvella naisten bodysuiteista, joiden haarakiila kulkee häpyhuulten välissä. Jokainen nainen voi kuvitella mielessään, miltä tuntuisi pukeutua kamelinvarpaanhalkojaan. Gynekologit ovat suositelleet, että naiset vähentäisivät stringien käyttöä, koska haaroja hankaava kangas tai naru altistaa lukuisille eri tulehduksille.

View this post on Instagram

🌼 Bodysuit: @fashionnova

A post shared by Lani Blair (@laniblair) on