Julianne Hough kuvattiin kyykkypissalla – julkaisi itse kuvan verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough meni naimisiin NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa idyllisissä ulkona pidetyissä häissä Idahossa. Pian häiden jälkeen Julianne muutti ulkonäköään värjäämällä vaaleat pitkät hiuksensa punaisiksi. Parhaillaan Julianne on samoilemassa siskopuolensa kanssa tutustuakseen tähän paremmin.

View this post on Instagram

Poppin’ a Birthday Squat 🤷🏼‍♀️

A post shared by Julianne Hough (@juleshough) on

Hough on ryhmänsä kanssa kiipeämässä Kilimanjaro-vuorelle, jossa he joutuvat elämään melko askeettisissa olosuhteissa. Hyvästä huumorintajustaan tunnettu Julianne on nyt julkaissut verkossa kuvan, joka ikuistettiin hänen ollessaan kyykkypissalla vuoren rinteellä.

Viime syksynä Julianne Hough esiteli julkisuudessa uuden hiustyylinsä leikattuaan itselleen polkkatukan ja etuhiukset. Naisen mukaan hän joutui tekemään tuolloin muodonmuutoksen, koska punaisten hiusten vaalentaminen sai hänen hiustensa latvat haaroittumaan.