Takaisku Ed Sheeranin jättikonsertissa – Zara Larsson sairastui ja perui

Viihdeuutiset · Stara.fi

Loppuunmyyty Ed Sheeranin megakonsertti järjestetään tänään Helsingin Malmin lentokentällä. Supertähti esiintyy tänään ja huomenna ensimmäistä kertaa Suomessa, ja yhteensä konsertteihin odotetaan yli 100.000 katsojaa. Tänään konserttia kohtasi kuitenkin ikävä takaisku, kun Zara Larsson joutui perumaan keikkansa.

Juuri tulleiden tietojen mukaan aikatauluun tulee muutoksia Larssonin peruuntumisen vuoksi, sillä Ed Sheeran aloittaa konserttinsa kello 20.45 ja James Bay kello 19.15. Tunnelma konserttialueella on parhaillaan katossa, mutta tieto peruuntumisesta ei ole tavoittanut kaikkia katsojia. Ensimmäiset jonottajat ilmestyivät porttien ulkopuolelle jo varhain aamulla.

Parhaillaan käynnissä oleva ja kaksi vuotta kestänyt Ed Sheeranin jättimäinen kiertue on tehnyt historiaa tavoittaen miljoonayleisön kautta maailman ja rikkoen ennätyksiä kaikkialla. Divide-maailmankiertueen ensi kesän konserttien liput vietiin taannoin käsistä ympäri Eurooppaa, ja esimerkiksi Tanskan Odenseen eilen julkaistu lisäkonserttikin myytiin välittömästi loppuun.

– Ed Sheeran osoitti olevansa kaikista suosituin maailmatähti myös Suomessa. Eilinen kysyntä lipuille oli täysin ennennäkemätöntä ulkomaiselle artistille Suomessa. Onneksi saimme neuvoteltua lisäkonsertin, jotta mahdollisimman moni halukas pääsee näkemään keikan, promoottori Rauha Kyyrö iloitsee lisäkonsertin onnistumisesta.