Marketin työntekijä katosi 10 vuotta sitten – nyt ruumis löytyi kylmähyllyn takaa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Ruokakaupan hyllyjä siirtäneitä urakoitsijoita on kohdannut makaaberi näky. Yhdysvaltojen Iowassa sijaitsevan No Frills Supermarketin kylmähyllyn takaa paljastui ruumis. Ruumis on tunnistettu kaupassa työskennelleeksi Larry Ely Murillo-Moncadaksi.

Murillo-Moncada katosi marraskuussa 2009 ollessaan 25-vuotias. Hänet ilmoitettiin kadonneeksi hänen riideltyä vanhempiensa kanssa. Miehen uskotaan palanneen työpaikalleen, kiivenneen kylmähyllyjen päälle ja pudonneen niiden taakse jääden jumiin.

Viranomaiset uskovat kylmähyllyjen kompressoreiden metelin peittäneen työntekijän mahdolliset avunhuudot. No Frills Supermarket suljettiin vuonna 2016. Ruumiin löysivät supermarketin irtaimistoa poistamaan palkatut urakoitsijat, uutisoi Des Moines Register.