Heidin Klumin stringibikinit eivät paljoa peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallien veteraaniosastoa jo nykyisin edustava Heidi Klum on jo lopettanut varsinaisen aktiiviuransa, mutta poseeraa kuitenkin edelleen paitsi sosiaalisessa mediassa välillä myös mainoksissa. Nyt hän on kuitenkin häiden valmistelultaan ehtinyt makoilemaan auringossa työstämässä rusketustaan.

View this post on Instagram

WORKING ON TAN AND WEDDING/TO DO LIST 🤗❤️🌞👙

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Kuvassa Heidi nähdään makoilemassa vatsallaan yläosattomissa uima-altaan reunalla. Hänen pakaransa nousevat kuvassa pääosaan, sillä stringibikinit eivät kovin paljon takapuolta peittäneet.

View this post on Instagram

YES 😎

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Taannoin paljastui, että räppäri Drake oli pyytänyt treffeille supermalli Heidi Klumia. Hän lähestyi Heidiä viestillä, johon mallikaunotar ei kuitenkaan vastannut. Myöhemmin Klum kertoi räppärin olleen myöhässä viestinsä kanssa, sillä huippumalli oli juuri tavannut nykyisen sulhasensa, Tokio Hotel -kitaristi Tom Kaulitzin.