Omenat kypsyvät pian! Näin teet Fireball-omenashotteja

Lifestyle Ruoka · Terhi Piiroinen

Kanelista, sokerista ja viskistä valmistettu maustelikööri Fireball on saavuttanut suosiota tehoryyppynä juhlijoiden keskuudessa. Kaneliviskiä nautitaan yleensä shotteina kertakulauksella. Nyt sitä käytetään omenajälkiruoassa.

Delish-sivusto on jakanut reseptin, jossa omenan puolikkaita täytetään Fireball-viskillä terästetyllä hyytelöllä. Ensin keitetään Fireball-hyytelö, johon tulee valmis hyytelöitymissekoitus kiehuvan veden, viskin ja sitruunalimonadin, kuten Spriten kanssa. Omenat halkaistaan kahteen osaan.

Sen jälkeen omenasta koverretaan keskiosa pois ja kostutetaan tummentumista ehkäisevällä sitruunamehulla. Hyytelöseos kaadetaan omenakuppeihin ja annetaan tekeytyä jääkaapissa neljän tunnin ajan. Sen jälkeen hedelmistä voi leikata terastettyjä Fireball-omenaviipaleita.

https://www.facebook.com/watch/?v=2386060485051599