Perheriita lentokoneessa: Mies katsoi vierasta naista ja sai läppäristä päähän

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan Miamista Kalifornian Los Angelesiin lähtemässä ollut American Airlinesin lento myöhästyi kaksi tuntia. Syynä oli riitelevä pariskunta, joka jouduttiin poistamaan lentokoneesta ennen nousua. Naisen väkivallanteko taltioitiin videolle.

Lentokoneessa lähtöä odottaneet matkustajat joutuivat todistamaan erään pariskunnan ilmiriitaa. Mies ja nainen olivat kinastelleet jo lentokentän porteilla ennen lentokoneeseen astumista. Julia Scorupco kertoi, mitä tapahtui lentokoneeseen astumisen jälkeen.

Kun lentohenkilökunta poisti pariskuntaa koneesta, löi nainen miestään päähän kannettavalla tietokoneella. Yksi lentoemännistä joutui jättämään työvuoronsa väliin kahakan vuoksi, joten hänen korvaajansa odottaminen viivästytti lentoa kaksi tuntia. Riita alkoi siitä, kun mies oli katsonut toista naista ilmeisesti hieman liian pitkään, 9gag uutisoi.