Rosa-Maria Ryyti nautiskelee Espanjassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Suomi 2015 Rosa-Maria Ryyti on upea missikaunotar, joka nousi suurimpaan suosioonsa vasta varsinaisen missivuoden jälkeen. Hän poseeraa nykyisin usein upeissa poseerauskuvissa sosiaalisessa mediassa, jossa hänellä on jo lähes 40.000 seuraajaa. Viime aikoina Ryyti on julkaissut upeita lomakuviaan.

View this post on Instagram

Tarkenee 🌞

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

Viime aikoina Espanjassa ikuistettuja lomakuviaan julkaissut Rosa-Maria nähdään nyt poseeraamassa valkoisissa bikineissä niin ikään Espanjan auringon alla. Päivityksen perusteella kuva on ikuistettu Aurinkorannikon Mijasissa, ja siinä missikaunotar esittelee upeasti päivettynyttä vartaloaan.

View this post on Instagram

Gone hiking obviously. 🤷🏼‍♀️

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

View this post on Instagram

Place to be. 🙏🏽

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on

View this post on Instagram

See you on the next wave. 👋🏽

A post shared by Rosa-Maria Ryyti (@rosamariaryyti) on