Pakettiauto törmäsi poliisiautoon – kyydissä 125 miljoonan huumelasti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Huumekuriirina toiminut mies on päätynyt vahingossa tekemään poliisin työstä erittäin helppoa. Hän törmäsi poliisiautoon ajoneuvolla, jonka kyydissä oli valtava huumelasti.

26-vuotias mies kolhaisi valkoisella pakettiautollaan poliisiaseman eteen parkkeerattua ajoneuvoa Australian Sydneyssä. Kuljettaja pakeni autoineen paikalta, mutta hänet löydettiin noin tuntia myöhemmin.

Poliisin tutkiessa pakettiautoa sen sisältä löydettiin yhteensä 237 kiloa metamfetamiinia sisältäneitä laatikoita. Niiden arvon katukaupassa uskotaan olevan 200 miljoonaa australian dollaria, eli noin 125 miljoonaa euroa. Kuljettajaa syytetään muun muassa liikenteen vaarantamisesta ja huumeiden salakuljetuksesta.

– Tämä oli yksi New South Walesin poliisin helpoimmista koskaan tekemistä huumeratsioista. Tekijällä oli selkeästi erittäin, erittäin huono päivä, rikoskomisario Glyn Baker kuvaili The Guardian -lehden mukaan.