Miehet nappasivat käärmeen – yksi kiljui kuin pikkutyttö

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Trooppisissa maissa elävät myrkkykäärmeet työllistävät tuholaistorjujia. Heidän tehtävänään on siirtää haitalliset ja vaaralliset lajit pois ihmisasutuksen luota. Käärmeiden käsittelyn tulee olla rauhallista ja ammattimaista.

Singaporessa myrkkykäärmettä siirtänyt miesjoukko yritti saada matelijaa kiinni. Kaksi miestä hakee sopivaa asentoa käärmeen kiinni saamiseksi, ja yhtenä apuvälineenä näyttää olevan rikkakihveli. Toinen mies yrittää saada otteen matelijan kaulasta pihdeillä.

Pelastusoperaatioon liittyy kolmas mies, joka ottaa kiinni käärmeen hännästä. Kiemurtelija saa kuitenkin ujutettua tiensä otteesta irti ja aiheuttaa hännästä kiinni pitävälle miehelle pelästymiskohtauksen. Hän kiljuu kuin pikkutyttö.