Näillä julkkiksilla eniten valeseuraajia Instagramissa – karu lista paljastui

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kilpailu Instagram-suosiosta on kovaa tähtien keskuudessa. Jopa miljoonien rakastamat nimet saattavat turvautua maksullisiin tekaistuihin tileihin kasvattaakseen seuraajiensa määrää.

Institute of Contemporary Music Performance julkaisemassa listassa paljastetaan keillä tähdillä on eniten valeseuraajia Instagramissa. Ensimmäisellä sijalla on tv-juontaja Ellen DeGeneres, jonka seuraajista valetilejä väitetään olevan jopa 49 prosenttia.

Toiseksi eniten valeseuraajia on korealaisella BTS-poikabändillä ja kolmanneksi eniten Kourtney Kardashianilla. Tekaistuja seuraajia on runsaasti myös Yhdysvaltojen suurimmilla poptähdillä. Kyseenalaisen listan neljännellä sijalla nähdään nimittäin Taylor Swift ja viidennellä Ariana Grande.

1. Ellen DeGeneres, 49%2. BTS, 47%3. Kourtney Kardashian, 46%4. Taylor Swift, 46%5. Ariana Grande, 46%6. Deepika Padukone, 45%7. Miley Cyrus, 45%8. Katy Perry, 44%9. Khloe Kardashian, 43%10. Priyanka Chopra, 43%